Restaurang & Café Salteriet i Sottunga
Båtar vid den långa bryggan
Salteriets soliga terass
Båtar i sommarkvällen på Sottunga
Satamamaksu 20 euroa/vrk sisältää jätteiden käsittelyn, suihkun, wc:n, veden, imutyhjennyksen ja sähkön.

Tervetuloa Sottungan vierasvenesatamaan!

Vierasvenesatamamme, jossa on 40 poiju- ja ankkuripaikkaa, sijaitsee Sottungan kaakkoisrannalla, aivan yhteysaluslaiturin vieressä.
Koordinaatit: 60˚06,6’N, 20˚40,9’E. Merikartta nro 746. Satamanumero 1165.

Sottungan sataman uudet suihkut ja saunaSottungan vierasvenesataman kahvila-ravintola on toiminut vuodesta 2010. Se sijaitsee rantalaiturin tuntumassa entisen kalasuolaamon tiloissa. Tarjoamme kunnon aterioita saaristolaismakuun, kotona leivottuja leivonnaisia sekä tietysti jäätelöä. Tervetuloa maistamaan maineikasta wienerleikettämme tai Sottungan siikaa!

Vieresvenesatamamme uudet suihkut ja wc:t valmistuivat keväällä 2019. Niiden käyttö sisältyy satamamaksuun. Keväällä 2019 valmistui myös uusi saunamme! Saunavuoron voit varata kahvila-ravintolastamme.

Kauppa, posti ja lääkekaappi ovat noin 3 kilometrin päässä. Satamassa on polkupyöriä, joita voi lainata maksutta.

Jos haluat vetreyttää jäseniäsi pitkän veneessä oleilun jälkeen, kannattaa tutustua yhteen Sottungan kolmesta kävelyreitistä, joka alkaa vierasvenesatamasta. Reitti on 2,5 km pitkä ja se tutustuttaa saaren historiaan.

Myös Sottungan viehättävä 1600 - luvulta oleva puukirkko on aivan vierasvenesataman tuntumassa, kauniilla kirkkolahden mäellä. Sottungasta saa lisätietoa kunnan omilta sivuilta. Sivuilta löytyy mm. satama-aluetta kuvaava webkamera.

Toivotamme Teidät kaikki tervetulleiksi Sottungan vierasvenesatamaan tänä kesänä! Jos Teillä on toiveita tai kysyttävää, ottakaa yhteyttä! Teemme parhaamme, että olisitte palveluumme tyytyväisiä. Otamme kiitollisuudella vastaan näkemyksiänne koskien toimintaamme. Näin voimme palvella Teitä vielä paremmin ja tehdä käynnistänne Sottungassa myönteisen ja ikimuistoisen elämyksen!

Näkemisiin!

Victoria, Ravintola-kahvila Salteriet
Puhelin: +358 457 343 94 95